Najčešća pitanja - The Hello Smile

Najčešća pitanja

Untitled-1

ŠTA JE TO TOLIKO DOBRO U VEZI OVE LUDE OLOVKE?

E drago nam je da ste pitali. Naša olovka za izbeljivanje zuba je visoko efikasna i klinički dokazana, ali za razliku od mnogih drugih – ona deluje brzo, nanosi se lako i pravo je zadovoljstvo koristiti je!

Mi verujemo da korišćenje našeg proizvoda treba da predstavlja zadovoljstvo isto onoliko koliko i rezultat. (Da ne pominjemo da sama olovka izgleda vrlo stilizovano i savršeno se uklapa u Vaš komplet).

Naša olovka koja sadrži dvostruki sistem delovanja, omogućava vam higijenski način upotrebe, savršeno doziranje seruma za izbeljivanje za svaku pojedinačnu upotrebu i lako se nanosi na sve vidljive oblasti vašeg osmeha.  Koristimo isključivo prirodne izbeljivače koji kombinuju čisto argansko i kokosovo ulje kao i druge prirodne sastojke, i ne sadrže fluor. Time se postiže savršena zaštita Vaših zuba, jačanje gleđi i smanjenje naslaga. Cool zar ne?

KOLIKO ĆE MOJA DRAGA OLOVKA TRAJATI?

Olovka sadrži 40+ aplikacija gela za izbeljivanje. To će trajati čak i kod najzahtevnijih korisnika barem 4-6 nedelja.

KAKO DA KORISTIM TU STVARČICU?

Lako! Okreni olovku sa donje strane da iscediš gel. Prva upotreba zahteva dodatni klik da bi se gel pojavio. Stavite vaš prelepi osmeh na lice, usne držite što dalje jednu od druge i nanesite tanak sloj gela na sve zube.

Gel će se momentalno aktivirati i početi da izbeljuje. Opustite usne posle 30 sekundi. Gel će se postepeno rastapati tokom delovanja. Nemojte jesti i piti u narednih 20 minuta.

KOLIKO VREMENA JE POTREBNO DA SE PRIMETI RAZLIKA?

Primetna razlika se javlja nakon 1-4 dana korišćenja proizvoda, zavisno od trenutne boje Vaših zuba. Jednom izbeljeni, vaši zubi će zadržati belinu sve dok redovno održavate higijenu zuba.

KOLIKO PUTA DNEVNO MOGU DA KORISTIM OLOVKU?

Proizvod treba koristiti jednom dnevno.  Nanesite gel na prednje zube, ostavite da stoji dok se, recimo, šminkate, i nakon toga blago isperite usta.

UPS, PROGUTAO SAM MALO GELA

Obavestite nadležne! Samo se šalimo. Možda ima čudan ukus ali apsolutno nema nikakvih negativnih efekata.

MENI I DALJE PENUŠA NA ZUBIMA – ZAŠTO SE TO DEŠAVA?

Ne brinite, to je normalno. Naša formula sadrži agense koji takođe čiste i jačaju vaše zube, tako da, kada dođe u kontakt sa bakterijama, gel će početi da penuša. Ne budite zabrinuti – pre upotrebe olovke možete koristiti neko sredstvo za ispiranje.

DA LI JE IZBELJIVANJE ZAISTA BEZBEDNO?

Jeste! Naša specijalna formula sadrži isključivo bezopasne sastojke koji neće naškoditi vašim zubima ili zubnoj gleđi. Klinički je ispitana i dokazana.  Mi ne vršimo testiranje na životinjama.

KAKO NARUČITI I PLATITI?

Naručivanje se vrši preko online prodavnice ili telefonom. Narudžbinu ćete platiti tek kada Vam kurir donese na kućnu adresu.
Srbija: Jedna olovka iznosi 2.160RSD sa sve dostavom.
Duo komplet iznosi 3.990RSD sa sve dostavom.
Crna Gora: Jedna olovka iznosi 20EUR sa sve dostavom.
Duo komplet iznosi 37EUR sa sve dostavom.
Bosna i Hercegovina: Jedna olovka iznosi 39BAM sa sve dostavom.
Duo komplet iznosi 72BAM sa sve dostavom.
Hrvatska: Jedna olovka iznosi 150HRK sa sve dostavom.
Duo komplet iznosi 278HRK sa sve dostavom.

JA IMAM DODATNO PITANJE 

Pozovite broj  00381 64 302 9161 za sva dodatna pitanja.

PORUČITE ODMAH

 

ZADOVOLJNI KORISNICI